Tgrt Haber
02 Ekim 2015 18:52

Hamza Hamzaoğlu'dan açıklama

Galatasaray'da yaşanan rapor hareketliliğinin ardından yönetim ve Hamzaoğlu açıklama yaptı.

Hamza Hamzaoğlu'dan açıklama
hamza hamzaoğlu, galatasaray,

Galatasaray'da teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu bilmecesi son buldu!

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticilerinin rapor istediği haberlerinin ardından Hamza Hamzaoğlu ve başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin ile kameraların karşısına geçti. Galatasaray'daki son durum hakkında bilgiler veren Hamzaoğlu, "Bugün birçok basın kuruluşunda haberler yer aldı, gereksiz bir büyütme oldu. Sezon başında aldığımız bir karar vardı, her maç sonrası ya da 15 günde bir yönetime rapor sunacaktı. Yönetim kurulumuzda dün böyle bir rapor sundu ve ben de Başakşehir maçı olduğu için bugün değil önümüzdeki hafta bu raporu verebilirim dedim" sözlerini kullandı.

"ÖNÜMÜZÜ KESMEK İÇİN YAPIYORLAR"

Destek isteyen Hamzaoğlu, "Hem üzülüyorum, hem seviniyorum. Demek ki bizim önümüzü kesmek için bunları yapıyorlar, gücümüzün farkındalar. Biz bunların hepsini aşacağız ve sezon sonunda yine şampiyon olacağız. Camiamız rahat olsun, biz ne yaptığımızın farkındayız, her şeyin farkındayız. Taraftarımızından tek isteğim, bizi yanlız bırakmasınlar, oyuncularımızın buna şu anda çok ihtiyacı var. Biz bir şeyler yapacaksak hep beraber yapacağız, burada mücadele eden, emek veren herkes Galatasaray için çalışıyor. Kimse merak etmesin, Galatasaray'a zarar verecek bir ortam oluşursa biz zaten gerekeni yaparız, kimsenin bundan şüphesi olmasın ama biz mücadeleden kaçmayacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...