Tgrt Haber
17 Mart 2015 15:23

Hem başkanlık yapıyor hem kalesini koruyor

Yalova 1. Amatör Küme'de mücadele eden Doğanspor'un başkanı Şenol Çakırgöz, başkanlık görevinin yanı sıra sarı-kırmızılı ekibin kalesini de koruyor.

Hem başkanlık yapıyor hem kalesini koruyor
başkan, kaleci, Şenol Çakırgöz, Yalova 1. Amatör Küme

42 yaşında olan tecrübeli eldiven, gençlere örnek olmaya çalıştığını söyledi.  1973 yılında kurulan kulüp ile aynı yaşta olan Doğanspor'un hem başkanı hem de kalecisi Şenol Çakırgöz, 2010 yılında bıraktığı futbol yaşantısına 2014-2015 sezonunda geri dönüş yaptı. Yalova 1. Amatör Küme'nin 6. haftasında İdmanocağı ile oynanan maçta sarı-kırmızılı ekibin kalesine geçen Çakırgöz, 90 dakika boyunca 2 gol yemesine karşın yaptığı kurtarışlarla da takdir topladı.
Gençlere örnek olmak istediğini belirten Doğanspor Başkanı Şenol Çakırgöz, "Kariyerim boyunca birçok önemli maça çıktım. 3 dönemdir futbol hayatına başladığım kulübüm olan Doğanspor'un başkanlığını yürütüyorum. Bu sezonun başında ise 5 yıl sonra takımımın kalesine geçtim. Hedefim her zaman gençlere örnek olmaktır. Bu doğrultuda deneyimlerimi genç arkadaşlarımla paylaşıyorum. Yeni kaleciler yetiştirmek için çaba sarf ediyorum" dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...