Tgrt Haber
08 Nisan 2022 18:48 - Güncelleme : 08 Nisan 2022 22:42

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarını sevindirecek açıklama: Çekilişle 5 gün Antalya tatili jesti

İngiltere temsilcilerinden Hull City takımını alan Acun Ilıcalı taraftara kendisini sevdirmeye devam ediyor. Ünlü televizyoncu Hull City taraftarına büyük jest yapmaya hazırlanıyor. Ilıcalı, çekilişle belirlenecek 500 Hull City taraftarını 5 gün Antalya'ya tatile getireceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarını sevindirecek açıklama: Çekilişle 5 gün Antalya tatili jesti

Türk televizyonlarına damgasını vuran TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, aldığı İngiltere takımı Hull City ile dünya gündeminde yer alıyor. Acun Ilıcalı, İngiltere Championship ekibi Hull City taraftarlarını sevindirecek bir duyuru yaptı.

Büyük bir jeste hazırlanan Ilıcalı, çekilişle belirlenecek 500 Hull City taraftarını 5 gün Antalya'ya tatile getireceğini açıkladı.

"BİRLİKTE HARİKA BEŞ GÜN GEÇİRECEĞİZ"

Acun Ilıcalı çekilişle belirlenecek 500 Hull City taraftarını 5 günlüğüne Antalya'ya tatile getireceğini duyurdu. Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Birlikte harika bir beş gün geçireceğimiz, eğleneceğimiz ve Covid sonrası ferahlayacağımız bir otele gideceğiz. Gelip Türkiye'de misafirimiz olacaksınız." dedi.

''TÜRKİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM''

Geçtiğimiz aylarda takımı ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı Türkiye'yi İngiltere'de temsil etmenin önemini vurgulayıp, "Türk futbolunu çok seviyorum. Türk'ün başarısını İngiltere'de ispat etmek için, tek başıma yapabileceğim bir şey değil bu. Daha sonra Türk futbolcularının da olacağı, bir dünya orada koyarak Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...