Tgrt Haber

İsmail Kartal ve Serdar Dursun'dan zemin açıklaması

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
17 Şubat 2024 18:29 - Güncelleme : 17 Şubat 2024 18:38
Fenerbahçe,İsmail Kartal,Serdar Dursun

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve Serdar Dursun saha zeminini eleştirdi. Maçın hakemi Arda Kardeşler, yaptığı inceleme sonrası kararını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal ve Serdar Dursun'dan zemin açıklaması - 1. Resim

Kartal şu ifadeleri kullandı:

"Sporcu sağlığı için çok da elverişli bir ortamın olmadığı ve sahanın bazı bölümlerinin bataklık olduğu söylendi. Bu şartlarda nasıl futbol oynayacağız? İçeride oyuncularımızla konuşup, tekrar bir plan yapacağız. Maç oynanacak mı, oynayabilecek miyiz, buralar bir soru işareti. Bu saha bizim normal planlarımızın dışında. Bakalım hakemler maçı oynatacak mı? Oynanmasına karar verilirse, elimizden geleni yapacağız."

İsmail Kartal ve Serdar Dursun'dan zemin açıklaması - 2. Resim

"ZEMİN AĞIR AMA BAHANEMİZ YOK"

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun ise "Sahaya çıktık. Pek futbol oynamaya müsait zemin değil. İnşallah sakatlık olmaz. İnşallah top akışı sağlam olur. Zemin ağır ama bahanemiz yok. 3 puan için geldik. İnşallah kazanırız bugün." ifadelerini kullandı.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ KARARINI VERDİ

Maçın Hakemi Arda Kardeşler yaptığı inceleme sonrası zemine ‘oynanabilir’ raporu verdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...