Tgrt Haber
14 Aralık 2023 23:49 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 00:04

İsmail Kartal’dan Avrupa yorumu: "Kupayı kazanmak istiyoruz"

Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde sahasında Spartak Trnava'yı 2-0 yendi. Sarı lacivertliler üst tura çıkmayı garantiledi. Teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
İsmail Kartal’dan Avrupa yorumu: "Kupayı kazanmak istiyoruz"
Fenerbahçe,İsmail Kartal

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde sahasında Spartak Trnava'yı 4-0 yendi. Golleri Ferdi Kadıoğlu ve Dusan Tadic kaydetti. Sarı lacivertliler üst tura çıkmayı garantiledi.

Maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal, EXXEN'e açıklamalarda bulundu.

Grup maçlarını değerlendiren İsmail Kartal, “Bu maçı kazandıktan sonra her türlü gruptan çıkacağımızı biliyorduk. Hep bu gruptan lider çıkmak istediğimizi söyledik ancak iki mağlubiyet aldık. İdeal 11’imize yakın 11 ile bugün sahaya çıktık. Baştan sona oyunu domine ettik. 4-0 kazandık, daha da farklı kazanabilirdik. Ludogorets’in Nordsjaelland'ı 1-0 yenmesiyle birlikte biz daha farklı kazandığımız için gruptan lider çıkmasını bildik. Mutluyuz. Taraftarlarımız bugün de muhteşem destek verdi. Teşekkür ediyoruz. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Son 16’ya kaldık. Şubat ayı boş geçecek. İlk maçımızı mart ayının ilk haftasında oynayacağız.

 

"KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Bizim burada gidebildiğimiz yere kadar gitmek sloganımız vardı. Şimdi son 16 turundayız. Final oynamak hatta kupayı kazanmak istiyoruz.

Ferdi bu akşam da çok güzel performans ortaya koydu. Sürekli gelişim içerisinde. Bu gelişimi, hem kendisine hem de takıma çok faydası oluyor. Bütün oyuncularımı tebrik ettiğim gibi kendisini de buradan bir kez daha tebrik etmiş olalım. Osayi’de herhangi bir sakatlık durumu yok. Riske etmemek için maç içinde değişikliğe gittik" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...