Tgrt Haber

İspanyollar duyurdu! Arda Güler Arabistan’da sahalara geri dönüyor

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
28 Aralık 2023 23:07 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 23:12
İspanyollar duyurdu! Arda Güler Arabistan’da sahalara geri dönüyor
Arda Güler,Fenerbahçe,Real Madrid

Real Madrid forması giyen milli oyuncu Arda Güler'in, 10 Ocak'ta Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid maçında ilk kez süre alacağı iddia edildi.

Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler 2024 yılında formasına kavuşmak üzere.

Transfer olduğundan bu yana sakatlıklarından dolayı forma giyemeyen ve yılı buruk şekilde kapatan Arda Güler için Marca tarafından tarih verildi.

SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNANACAK SÜPER KUPA'DA KADRODA OLABİLİR

Marca'nın yaptığı habere göre tam dönüş tarihi belli olmasa da Arda Güler 10 Ocak'ta Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid maçının kadrosunda olabilir.

ANCELOTTİ: "ARDA GÜLER'İN GELECEĞİNDEN ŞÜPHE YOK"

Arda Güler'in sakatlıklarından dolayı huzursuz olduğunu bilen Ancelotti oyuncusuna moral verdi. 21 yaşındayken yaşadıklarını anlatan İtalyan teknik adam, "21 yaşımdayken 2 yıl ara verip futbola geri döndüğüm kişisel bir tecrübem var. Arda Güler'in geleceğinden şüphe yok." dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...