Tgrt Haber
20 Aralık 2017 11:42

İşte Galatasaray’ın yeni hocası | Emrah Bayraktar kimdir?

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 17. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Emrah Bayraktar yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı. Galatasaray'ın yeni hocası kim? Emrah Bayraktar kimdir?

İşte Galatasaray’ın yeni hocası | Emrah Bayraktar kimdir?
emrah bayraktar,galatasaray,süper lig,galatasarayın yeni hocası kimdir

Galatasaray, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 17. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Peki Galatasaray'ın yeni hocası kim? Emrah Bayraktar kimdir? Sarı Kırmızılı takımda merak edilen en önemli konu bu...

Sarı Kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Galatasaray Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Emrah Bayraktar ve antrenörlerinden Tuğberk Tanrıvermiş yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanı Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek de takip etti.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanın ilk bölümünde teknik pas çalışması yapıldı. Son lig maçında forma giyen oyuncuların antrenmanı tamamlamasının ardından diğer oyuncular, topa sahip olma çalışmaları üzerinde durulan bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman, son bölümde dar alanda yapılan beşe beş çift kale maçla tamamlandı. Tolga Ciğerci, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

İşte Galatasaray’ın yeni hocası | Emrah Bayraktar kimdir?

İdmanda dikkat çeken detay ise Dursun Özbek'in Emrah Bayraktar'a başarı dilediği bu poz oldu.
 
EMRAH BAYRAKTAR KİMDİR?

İşte Galatasaray’ın yeni hocası | Emrah Bayraktar kimdir?

Emrah Bayraktar geçtiğimiz Mayıs ayında Galatasaray Futbol Akademisi'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu görevine getirilmişti.

Kariyerine sarı-kırmızılı camiada başlayan ​Emrah Bayraktar, 2003 senesinde altyapıda göreve getirildi.

Bayraktar göreve geldiğinde A takım teknik direktörü Fatih Terim'di.

Galatasaray tarihinin en iyi jenerasyonu olarak gösterilen 87-88 doğumlu oyuncu grubuyla çalışan Bayraktar, o dönemki adıyla PAF Ligi'nde üç sene üst üste şampiyonluk yaşadı.

Son senesinde teknik direktör Eric Gerets'in teknik ekibine katıldı ve rakip takımların analizden sorumlu oldu.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra, önce Gaziantep BB'de, ardından da Orduspor'da yardımcı antrenörlük yaptı.

O dönem bir yandan da UEFA Antrenör Eğitmenliği eğitimine devam eden Bayraktar, eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'nun Gelişim Merkezi'nde çalışmaya başladı.

Federasyon bünyesinde bir sezon Gençlik Geliştirme Direktörü unvanıyla çalıştı.

Oradan ayrıldıktan sonra Siirtspor'da teknik direktörlük yaptı ve hemen ardından TFF'ye dönerek, bu sefere Antrenör Eğitimi Direktörü olarak görev aldı.

Bu görevlerin ardından Beşiktaş macerasına başlayan Bayraktar, yaklaşık beş sezon boyunca siyah-beyazlı kulübün altyapı direktörü olarak çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...