Tgrt Haber
18 May 2022 11:18 - Güncelleme : 18 May 2022 12:32

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık: Avukatından Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama geldi

Yeni sezona dünyaca ünlü bir hocayla girmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktörlük için en önemli aday konumunda bulunan Jorge Jesus'un menajerinden sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran açıklama geldi. Portekizli çalıştırıcının avukatı, Fenerbahçe için övgü dolu ifadeler kullandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık: Avukatından Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama geldi
Fenerbahçe

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör adayları arasında ilk sırada bulunan Jorge Jesus'u takımın başına getirmeye çalışıyor. Jesus ile Portekiz'de buluşup yemek yiyen Koç, deneyimli çalıştırıcıyı henüz ikna edemedi.

Ancak Jorge Jesus cephesinden Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama geldi. Portekiz basınına konuşan Jesus'un avukatı Luis Miguel Henrique Fenerbahçe'nin teklifini doğrularken, 67 yaşındaki teknik adamın başka talipleri olduğunu da dile getirdi.

Özellikle Latin Amerika ülkelerinin kıskacında olan Jorge Jesus'un önemli takımlardan teklif aldığını açıklayan Henrique, "Biri Şili olmak üzere Güney Amerika'dan iki takım davet etti. Ancak Jesus hiçbir zaman milli takım teknik direktörlüğüne uygun olmadı" ifadelerini kullandı. 

FENERBAHÇE'YE YEŞİL IŞIK

Sarı laciverlilerle ilgili de konuşan Henrique, "Türkiye'de Fenerbahçe şampiyonluk için oynayan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir ekip. Jorge Jesus günlük çalışmayı seviyor ve bunun için yaratıldı" diye konuştu.

Brezilya ekiplerinden Flamengo da Jorge Jesus'a imza attırmaya çalışıyor. Brezilyalı taraftarlar Jesus için sosyal medyadan kulübe baskı yapıyor.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...