Tgrt Haber
03 Mart 2017 17:07

Kadınlar basketbolda kupa sahibini buluyor

Basketbol PTT Kadınlar Türkiye Kupası final maçında yarın Bellona AGÜ veya Yakın Doğu Üniversitesi, kupada daha önce mutlu sona ulaşan BOTAŞ, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra kupayı kazanan 4. ekip olacak.

Kadınlar basketbolda kupa sahibini buluyor
kadınlar,basketbol,kupa sahibi,

İzmir'deki Bornova Atatürk Spor Salonu'nda oynanan PTT Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 65-54, yarı finalde ise Fenerbahçe'yi son saniyede bulduğu basketle 71-69 mağlup eden Bellona AGÜ, adını ilk kez finale yazdırdı.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde lider durumda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi ise ilk maçta Galatasaray'ı 78-62'lik skorla geçerken, yarı finalde ise Beşiktaş'ı 75-66 yendi ve Bellona AGÜ gibi ilk defa finale yükseldi.

Bu sezon 25. kez sahibini bulacak kupada Bellona AGÜ veya Yakın Doğu Üniversitesi, daha önce kupaya uzanan BOTAŞ, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra kupayı kazanacak 4. ekip olacak.

Bellona AGÜ ile Yakın Doğu Ünviersitesi arasındaki final karşılaşması yarın saat 15.30'da oynanacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...