Tgrt Haber
05 Ekim 2014 15:27

Karabükspor-Trabzonspor maçının ilk 11'i belli oldu

Süper Lig'in 5. haftasında Karabükspor evinde Trabzonspor'u ağırlıyor.

Karabükspor-Trabzonspor maçının ilk 11'i belli oldu
Karabükspor,Trabzonspor,Karabükspor Trabzonspor maçı,canlı takip,deplasman,

Avrupa Ligi'nde şanssız bir şekilde mağlup olan Trabzonspor, ligde kazanmak istiyor. Süper Lig'in 5. haftasında geçtiğimiz hafta Mersin İdmanyurdu'na evinde mağlup olan Karabükspor, hafta içi UEFA Avrupa Ligi maçına çıkan Trabzonspor'u ağırlıyor. Trabzonspor, Legia Varşova karşısında göz dolduran futbol sergilese de rakibine karşı 1-0 boyun eğmişti.
Ev sahibi Karabükspor ise Mersin İdmanyurdu karşısında etkisiz oyunla sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Deplasman ekibi Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Vahid Halilhodzic, milli kalecinin yerine Fatih Öztürk'e kalede yer verecek.
Karabükspor: Abdulaziz, Erdem, Mabiala, Murat, Tanju, Samba Sow, Onur A., A.İlhan, Hakan, Traore, KumbelaTrabzonspor: Fatih, Zeki, Belkalem, M.Akbaş, İshak, Medjani, Bosingwa, Sefa, Serdar, Waris, Yatabare

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...