Tgrt Haber

Kavlak, 'Fernandes'le yumruklaşmadım'

24 Aralık 2013 15:11
Kavlak, 'Fernandes'le yumruklaşmadım'
beşiktaş, veli kavlak, fernandes'le yumruklaşmadım,

Beşiktaşlı futbolcu Kavlak, Fernandes'le aralarında yumruklaşma yaşandığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Siyah-beyazlı oyuncular Veli Kavlak ve İsmail Köybaşı, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kasımpaşa maçından önce yapılan antrenmanda Fernandes'le sözlü bir tartışma yaşadıklarını anlatan Kavlak, şöyle konuştu: "Bugün basında Fernandes'le aramda yumruklaşma olduğu şeklinde haberler vardı. Böyle bir şey söz konusu değil. Antrenmanda sadece ikili bir diyalog yaşadık. Yumruklaşma ve birbirimizin üzerine yürüme gibi şeyler olmadı. Zaten olaydan bir gün sonra Fernandes ile el sıkıştık ve konuştuk. Bu konuyu kapattık. Şimdi de her şey yolunda." Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor galibiyetinin ardından Gençlerbirliği maçını kazanarak seri yakalamak istediklerine işaret eden Kavlak, başkentten galibiyetle döneceklerine inandığını vurguladı.
İsmail Köybaşı ise Elazığspor maçıyla futbola geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Yeniden futbol oynamayı uzun zamandır beklediğini anlatan İsmail, "Çok uzun bir aradan sonra ilk defa bir lig maçında forma giydim. Bu şansı da çok iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bunun mutluluğunu gözlerimden anlamışsınızdır. Futbola geri döndüğüm için çok mutluyum. Uzun süredir beklediğim bir andı. Zorlu bir maçtı. Bunun üstesinden çok iyi geldik. Takım arkadaşlarımız da çok güzel mücadele etti" şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...