Tgrt Haber
27 Eylül 2017 10:22

Kulakları Vodafone Park'a dayanamadı

Temsilcimiz Beşiktaş ile Alman ekibi Leipzig arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında unutulmayacak bur olay yaşandı. Alman ekibinin 21 yaşındaki forvet oyuncusu Timo Werner, Beşiktaş taraftarının Vodafone Park'taki tezahürat ve ıslıklarının gürültüsüne dayanamayıp oyundan çıktı.

Kulakları Vodafone Park'a dayanamadı
leipzig,vodafone park

Bu sezon RB Leipzig formasıyla 9 maçta 6 gollük performans sergileyen Werner, Vodafone Park'taki gürültü karşısında ilk olarak yedek kulübesinden kulak tıkacı istedi. Bir süre kulağında tıkaçla sahada yer alan Timo Werner, buna rağmen stattaki yüksek sese dayanamayınca oyundan çıkmak istedi. 
RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl, bu sırada sarı-kartı bulunan Keita'yı kenara almaya hazırlanıyordu ancak kararını değiştirmek zorunda kaldı. Timo Werner, 32. dakikada yerini Klostermann'a bıraktı.
RB Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hasenhüttl maçtan sonra bu konuyla ilgili olarak, "Timo Werner oyun içinde bir sorun yaşadı ve dinlenmek istedi. Nefes alamadığını söyledi ama şu anda durumu iyi" dedi.

Güneş: "Ben de aynı sorunu yaşadım"

Werner'in oyundan çıkışıyla ilgili olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten de yorum geldi. Güneş, "Timo Werner sesten dolayı rahatsız oldu. Werner'in yaşadığı kulak problemini ben de yaşıyorum bazen sesten, atmosferden dolayı. Özellikle stadın ilk açılış maçında rahatsızlık yaşamıştım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...