Tgrt Haber
02 Ekim 2022 22:48 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 23:22

Ligin ünlü hakeminden tepki çeken hareket! Galatasaray maçına forma giyip gitti

Süper Lig'de yıllardır görev alan ve pek çok kritik maça atanan hakem Mete Kalkavan, Galatasaray maçına forma giyip gittiği için eleştirilerin hedefi oldu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ligin ünlü hakeminden tepki çeken hareket! Galatasaray maçına forma giyip gitti
hakem,Galatasaray,forma

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında oynanan Anadolu Efes-Galatasaray NEF mücadelesinde tribündeki bir görüntü karşılaşmaya damga vurdu. Anadolu Efes'in sarı kırmızılıları 77-68 mağlup ettiği heyecan dolu maçı takip eden izleyiciler arasında ünlü futbol hakemi Mete Kalkavan da yer aldı.

ANADOLU EFES FORMASIYLA TRİBÜNDE YER ALDI

Olayın damga vurucu boyutu ise Mete Kalkavan'ın maçı 'Anadolu Efes' formasıyla izlemiş olması. Süper Lig'de Galatasaray'ın pek çok maçını yöneten ve verdiği hatalı kararlar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Kalkavan'ın, bu defa Galatasaray'ın rakibinin formasıyla maçı izlemesi tartışmaları beraberinde getirdi.

Amatör zamanlarında Samsunspor hayranı olduğu bilinen ünlü hakemin üzerinde Samsunspor forması bulunan yeğenleriyle maçı izlediği anları, kız kardeşi Melis Kalkavan Erdoğan sosyal medya hesabından paylaştı.

DÖVMELER BİREBİR UYUŞUYOR

Fotoğrafın photoshop olduğu iddiaları ise çürüdü. Sosyal medyada bir kısım kullanıcı fotoğraftaki kişinin Mete Kalkavan olmadığını savundu ancak fotoğraf karesindeki dövmenin Mete Kalkavan'da bulunan dövme ile birebir uyuşması ile bu iddia boşa çıkmış oldu.

Ligin ünlü hakeminden tepki çeken hareket! Galatasaray maçına forma giyip gitti

GALATASARAYLILARDAN TEPKİ YAĞDI

Galatasaray taraftarı Mete Kalkavan'ın Anadolu Efes formasıyla maçı izlemesine büyük tepki gösterdi. Sarı-kırmızı renklere gönül veren taraftarlar, bu görüntüden sonra Mete Kalkavan'ın Galatasaray düşmanlığını tescillediğini savunup, bir daha hiçbir Galatasaray maçına atanmaması gerektiğini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...