Tgrt Haber
08 Kasım 2017 19:50

Lucescu ve Çalhanoğlu konuşuyor!

A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu ve Hakan Çalhanoğlu Romanya maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.

Lucescu ve Çalhanoğlu konuşuyor!
lucescu,,hakan çalhanoğlu,

A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu ve Hakan Çalhanoğlu Romanya maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.

Hakan Çalhanoğlu:

"Dünya Kupası'na katılamadığımız için çok üzgünüz. Malesef katılamadık. Önümüzdeki turnuvalara bakacağız. Kendimizi geliştireceğiz. Sayın Lucescu'yla beraber yeni başladık. Hocamız sağolsun çok çaba gösteriyor. Video analizlerle hatalarımızı gösteriyor. Detaylara dikkat çekiyor. Ofansif futbolu seven bir hocaLucescu'yla çalışmak benim için gurur verici. Shakthar Donetsk'te olsun Inter'de olsun başarılarıyla kalitesini gösterdi. 10 numara veya 8 numara fark etmez. Hocamın sözlerine saygı duyuyorum. Benden çok daha tecrübeli bir isim. Hocalar hangi görevi verirse onu yapmam lazım. 10 numaraya herkesin bakış açısı çok farklı."

Mircea Lucescu:

"Batı Avrupa ve Doğu Avrupa ülkeleri olarak söyledim. Romanya gibi, Rusya gibi Polonya, Yunanistan gibi ülkeler Doğu Avrupa ülkesi bunlar. Ben yarın akşam bir maç oynayacağımız düşünüyordum. Eğer sürekli geçmişteki yaptığım röportajları konuşacaksak hata yapmış oluruz. Açık olarak söyledim.Teknik olarak çok üst düzeyde olan Türk oyuncular ile üst seviyede bir Türk Milli Takımı kurabileceğimize inanıyorum. Bütün açıklamalar bu minvalde gitti."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...