Tgrt Haber

Yeşil sahada tekme ve yumruklar konuştu! Futbolcuların kavga anı kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Temmuz 2022 13:36 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 14:01
Gaziantep,Futbolcu,Kavga

Gaziantep’te düzenlenen Barak Bahar Turnuvası’nın yarı final maçında son düdükle birlikte yeşil saha adeta ringe döndü. Futbolcuların kavgasını görüntüleyen bir kişinin de futbolculardan meydan dayağı yemesi kameralara saniye saniye yansıdı.

Gaziantep’te düzenlenen Barak Bahar Turnuvası çerçevesinde geçen pazar günü Öncülerspor ile Bodur Kersentaşspor arasında oynanan yarı final maçının bitimiyle futbolcular arasında çıkan tartışma meydan kavgasına döndü.

Şehitkamil İlçe Stadyumu’nda oynanan maçı Öncülerspor’un 5-1 kazanmasıyla iki takım futbolcuları arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüşerek tüm stadyuma yayıldı.

YEŞİL SAHA RİNGE DÖNDÜ

İki takımın teknik heyeti ve oyuncuları birbirine girerken yeşil saha adeta ringe döndü. Sahadaki güvenlik görevlileri ile Çevik Kuvvet polisleri kavgaya müdahale ederken o sırada sahada yaşananları görüntüleyen bir kişinin futbolculardan meydan dayağı yemesi amatör bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

DARP EDİLEN KİŞİYİ POLİS KURTARDI

Futbolcuların tekme tokatla saldırdığı kişinin aldığı darbelerle yere yığılması anbean görüntülenirken feci şekilde darp edilen kişiyi polisler kurtardı.
Bu skorla birlikte Öncülerspor turnuvada finale yükselirken final maçı Öncülerspor ile Yazırspor arasında oynanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...