Tgrt Haber
11 Haziran 2021 08:51

Mancini Türkiye'yi finalde istiyor

EURO 2020’de perde Türkiye-İtalya maçıyla açılacak. Maça iyi hazırlandıklarını, rahat oynayacaklarını belirten İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini, Burak Yılmaz için, "Fantastik bir oyuncu, bize gol atmasa" ifadelerini kullandı.

Mancini Türkiye'yi finalde istiyor
türkiye italya,,euro 2020,,roberto mancini,

İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin bir dönem yolu G.Saray'la, dolayısıyla Türkiye'yle kesişmişti. Bugünkü maçımız öncesi basın toplantısı yapan ve açılış karşılaşmalarının zor olduğunu belirten Mancini, “Türkiye de çok zor bir rakip" dedi. Maça iyi hazırlandıklarını belirten Mancini, "Bildiğimiz şeyleri yapacağız ve rahat bir şekilde oynayacağız" ifadelerini kullanırken, Burak Yılmaz için, "Harika bir sezon geçirdi. Umuyorum ki yarın (bugün) gol atmaz bize. Onu çok severim" diyerek tedirginliğini açıkça dile getirdi.

CHİELLİNİ İDDİALI

İtalyan çalıştırıcı, "Türk taraftarları seviyorum ama bu maç için üzgünüm, 90 dakikada kazanmak istiyoruz. Umarım finalde karşılaşırız" vurgusu yaparken, "Asıl amacımız halkımızın yüzünü biraz gülümsetmek. Geçirdiğimiz zor dönemin üstesinden gelmek" dedi. Basın toplantısına katılan defansın bel kemiği  Chiellini ise, "Müsabaka kolay olmayacak. Bence harika bir akşam yaşanacak. Çok iyi hazırlandık, iyi bir kamp dönemi geçirdik" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...