Tgrt Haber
12 Şubat 2014 22:59

Mandzukic hattrick yaptı, Münih fark attı

Almanya Kupası çeyrek final mücadelesinde Hamburg'a konuk olan Bayern Münih, rakibini 5-0'la geçerek adını yarı finale yazdırdı.

Mandzukic hattrick yaptı, Münih fark attı
Almanya Kupası, çeyrek final, Mandzukic, Münih

Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri Mario Mandzukic (3), Dante ve Arjen Robben kaydetti. Hamburg'da Hakan Çalhanoğlu maça ilk 11'de başlarken 71dakika sahada kaldı. Hamburg'un bir başka Türk oyuncusu Tolgay Arslan ise 40. dakikada oyuna dahil oldu. VfL Wolsburg da deplasmanda Hoffenheim'i 3-2 mağlup ederek, Almanya Kupası'nda yarı finale adını yazdırdı. Çekişmeli geçen karşılaşmada VfL Wolsburg ilk yarıda kazandığı iki penaltı atışını Ricardo Rodriguez ile gole çevirdi. VfL Wolsburg, ikinci yarıda Bas Dost ile üçüncü golü buldu. Hoffenheim'in golleri ise 39 ve 90+1. dakikada Roberto Firmino'dan geldi.
Alman İkinci Ligi'nde mücadele eden FC Kaiserslautern, deplasmanda Almanya Birinci Ligi'nin (Bundesliga) güçlü ekiplerinden Bayer Leverkusen'i uzatmalarda Ruben Jenssen'in 114. dakikada attığı tek golle 1-0 mağlup ederek, yarı finale yükseldi. Karşılaşmada Bayer Leverkusen'de milli futbolcu Ömer Toprak, Emre Can ve Eren Derdiyok da forma giydi. Borussia Dortmund da deplasmanda Eintracht Frankfurt'u Pierre-Emerick Aubameyang'ın golüyle 1-0 mağlup etmiş ve kupada yarı finale çıkan ilk takım olmuştu. Almanya Kupası yarı final karşılaşmaları 15-16 Nisan tarihlerinde oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...