Tgrt Haber

Marko Marin resmen Trabzonspor'da

26 Ağustos 2015 14:14
Marko Marin resmen Trabzonspor'da
marko marin,trabzonspor,

Trabzonspor, İngiltere'nin Chelsea Kulübü'nden anlaşmaya vardığı Alman futbolcu Marko Marin ile kiralık olarak sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma'nın hazır bulunduğu törende, Marko Marin kendisini sezon sonuna kadar kiralık olarak bordo-mavi renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Hurma, imza töreninde yaptığı açıklamada, kulübün hedefleri doğrultusunda önemli, değerli bir oyuncu transfer ettiklerini belirterek, "Geçmişte önemli işler yaptı, genç yaşta ciddi kariyeri var. Trabzonspor'da bulacağı güzel ortamda benzer işleri yapacaktır. Hem oyuncumuza hem Trabzonspor'a hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Süleyman Hurma transferde 1-2 oyuncu daha almayı planladıklarını dile getirdi.

Ayrıca Hurma, takımdan ayrılmaları gündemde olan oyuncuların kendilerine bir kulüp bulamamaları halinde aynı şartlarda pilot takımları 1461 Trabzon'da forma giyebeleceğini anlattı.

Marin: "Daha iyisini yapacağız"

Marko Marin ise Trabzon gibi çok büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bu sezon kulübün nihai amacı olan şampiyonluğa katkı sağlamak için buradayım. Buradaki bulunma amacım budur. Çok değerli ve kıymetli oyunculara sahip bir kulüp. Bu sene güzel bir başlangıç yaptık. Ümit ediyorum ki çok daha iyisini yapacağız. Tüm takım taşın altına elimizi sokarak en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Trabzonspor'un gelecek sezon yeni bir stada sahip olacağını vurgulayan Marin, "Büyük başarılar hedefleyen bir kulüp burası. Bu yüzden burada olduğumdan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

"Mbia ve Mehmet Ekici ile görüştüm"

Trabzonspor'a geliş sürecinde Mbia ve Mehmet Ekici ile görüştüğünü belirten Alman futbolcu, şöyle devam etti:

"İmzadan önce bireysel temasımız oldu. Kulübün hedefleri konusunda bilgi alışverişinde bulundum. Bana pozitif şeyler söyledi, kararı almamda bana yardımcı oldu. Ondan güzel geri bildirim geldiği için bu kararı aldım. Mehmet Ekici ile de birlikte oynadık. Uzun süre ilişkimi yürüttüğüm bir arkadaşımdı. Ondan da güzel şeyler duydum."

Bordo-mavili kulüp, satın alma opsiyonlu olarak sözleşme imzaladığı oyuncunun bonservisini almak istemesi halinde İngiliz kulübüne 4 milyon avro ödeyeceğini açıklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...