Tgrt Haber
19 Aralık 2016 00:15

Mehmet Demirkol'dan Carole eleştirisi

NTV Spor'da yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Osmanlıspor karşısında oynadığı futbolu eleştirdi.

Mehmet Demirkol'dan Carole eleştirisi
mehmet demirkol, carole,

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda konuk olduğu Osmanlıspor ile 2-2 berabere kaldı

NTV Spor'da yorumlarda bulunan Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın Osmanlıspor karşısında oynadığı futbolu eleştirdi.

İşte o sözler:

Bugün bütün yan toplarda kimse zıplamadı. Bir tek Sabri çıkıyor. Galatasaray'ın hızlı oynayacak bir orta sahası yok. Bu kadar pas yapan takımın bekleri oyuna sokamaması enteresan.

'OSMANLISPOR'UN YAPTIĞI AYIP'

Riekerink zeminden şikayet etmekte çok haklı. Herkes şikayet ediyor zaten. Osmanlıspor'un oyunu zeminden daha çok etkilendi. Galatasaray'ın stadı antrenman için kullanılmasına izin verilmediyse ayıp.

'MUSLERA GERÇEKTEN HAKSIZ REKABET

Yasin ve Bruma beklerinden koptuktan sonra Osmanlıspor akınlarını tamamladı. Fernando Muslera diye biri var. Hakikaten haksız rekabet. 30. saniyedeki pozisyonda birçok kaleci uğraşmaz bile. Muslera Galatasaray için büyük şans. Ama savunmada problem var. İnsan Muslera'dan utanır.

'CAROLE ZAM ALACAKMIŞ, OLACAK İŞ DEĞİL'

Bir savunmada hem Muslera hem Carole'ün olması futbol akılsızlığını gösterir. Carole'ün belli özellikleri iyi. Galatasaray seviyesinde futbolcu olamaz. Maaşını 2 katına çıkaracaklarmış. Olacak iş değil.

'EREN NE YAPABİLİRDİ Kİ?'

Oyun olarak beklediğimiz gibi oldu. Skor olarak Galatasaray büyüklüğünü konuşturdu.Galatasaray'ın ilk golünde hücum oyuncularının becerisinden bahsetmek lazım. Karcemarskas'ın çıkışı gereksiz. Podolski'nin Eren'den daha formda olduğunu düşünüyorum ama Eren bugün ne yapabilirdi ki? İstediği topları alamadı.

ABOUBAKAR'A SERT ELEŞTİRİ

Beşiktaş kaybedecek kadar kötü değildi. Beşiktaş'ta hiçbir şekilde geçen seneki hücum planlarını uygulamak mümkün olmuyor. Beşiktaş başka bir oyun oynuyor. Aboubakar da çok acayip. Şenol Güneş'in elinde %2 bile gelişmeyen oyuncu ilk kez görüyorum. Beşiktaş çok fazla alarm verdi. Oyuncuların bu alarmlardan uyanması lazım. Aboubakar'da bir gelişme olmak zorunda. Beşiktaş'ta çok ciddi bir hücum planı sorunu var. Beşiktaş'ın garanti hücum planı deyince bu sene akla sadece Quaresma geliyor. Her şeyi o yapıyor. Beşiktaş'ta öncelikli sorun Şenol Güneş değil bu transferleri yapandır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...