Tgrt Haber

Murat Ülker'den Seçil Erzan'a para yatıranlara sert sözler: Herkes aptal, siz mi akıllısınız?

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Patronlar Dünyası
27 Aralık 2023 11:17 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 11:18
Murat Ülker'den Seçil Erzan'a para yatıranlara sert sözler: Herkes aptal, siz mi akıllısınız?
,,fatih terim,arda turan,emre belözoğlu

Ülker'in patronu Murat Ülker, futbol dünyasından birçok ismin karıştığı ve Seçil Erzan'ın başrolünde olduğu dolandırıcılık olayına ilişkin sert sözler sarf etti: "Herkes aptal siz akıllısınız öyle mi?" 

Türkiye’nin en zengin iş adamlarından Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker, "Patronlar Dünyası"na açıklamalarda bulundu. Fenerbahçeliliğiyle bilinen Ülker'in sahibi ünlü iş insanı,  banka müdürü Seçil Erzan'ın "fon dolandırıcılığı" skandalına ilişkin gündeme oturacak sözler sarf etti.

"BEN OLSAM HACİZ KOYARIM"

Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve futbol dünyasından daha birçok ismin karıştığı olaya ilişkin gazeteci Toygun Atilla’nın sorusuna yanıt veren Ülker, "Ben olsam, bu paralarını kaptıran insanların iradesine haciz koyar, vasi tayin ederim" dedi.  

Yüksek faizle kayıt dışı para kazanmak amacıyla Erzan'a para yatıranlara seslenen Ülker, "Herkes aptal siz akıllısınız öyle mi? Böyle bir para kazanmak mı var? " ifadeleriniz kullandı.

FENERBAHÇE'YE BAŞKAN OLACAK MI?

Toygun Atilla’nın bir gün Fenerbahçe’ye başkan olacak mısınız sorusuna da cevap veren Murat Ülker, "Benim işim değil. Anlamadığım bir işe girip neden başarısız olayım. Ayrıca Fenerbahçe'nin bir başkanı var. Fenerbahçe Başkanlığı'nı hiç düşünmedim ve olmayacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Patronlar Dünyası
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...