Tgrt Haber
20 Mart 2015 15:45

O ismi milli takıma alıyor

Feyenoord'da forma giyen Colin Kazım'ın temsilciliğini yapan Ümit Akbulut, Kazım'ın yeniden A Milli Takım'a çağrıldığını açıkladı.

O ismi milli takıma alıyor
fatih terim,feyenoord,a milli takım,

Radyospor'a konuşan Akbulut, Fatih Terim'in Kazım'a yeniden şans vermesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Kazım, A Milli Takım'a yeniden çağrıldı. İstediği de buydu. Yarı Türk yarı İngiliz. Ama karakteri, yapısı, düşüncesi Türk mantığında olduğu için Türkiye'den ayrılmak istemiyor. Şu anda Feyenoord'ta çok başarılı oynuyor. Ama onun her zaman istediği şey Türkiye'de oynamak. Fatih Terim ona bu şansı verdiği için çok mutlu. Bana sabah yaptığımız konuşmada 'Haberleri duydun mu, milli takıma çağrılıyorum' dedi. Gerçekten çok mutlu; aşırı derecede. Hollandalıların da milli takımımızla yapacağı maçta Kazım'dan çekineceklerini düşünüyorum. Gelecek sezon tekrar Türkiye'de oynamayı istiyor. O da Türkiye'den üzgün ayrıldı. Feyenoord'ta oynaması onun için pozitif bir değişiklik oldu. Ama Türkiye'de yeniden oynamak ona daha iyi hissettiriyor" ded

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...