Tgrt Haber

Okan Buruk'tan hakem tepkisi: Davies atılabilirdi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı
09 Kasım 2023 02:28 - Güncelleme : 09 Kasım 2023 14:03
Okan Buruk'tan hakem tepkisi: Davies atılabilirdi
Galatasaray,Bayern Münih,Okan Buruk

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki dördüncü maçında Bayern Münih deplasmanında 2-1 yenildi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Buruk'un sözleri... 

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında Alman devi Bayern Münih ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, iyi mücadele sergilediği karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Alman temsilcisiyle Allianz Arena'da yapılan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

HAKEM TEPKİSİ!

"Konumuzu direkt hakeme bağlamak istemiyorum. İki maçta da Bayern Münih gibi bir takıma karşı en iyi oynayabileceğimiz oyunu oynadık. Davies 2. sarıdan atılabilirdi.Faulü veriyorsan ikinci sarıyı da vermen gerekir. Yediğimiz ilk gol öncesi Barış'ın ayağına basma var. Bunlar kırılma noktaları.

Icardi'nin adalesi tuttu, rahat hissetmediği için çıkmak zorunda kaldı. Angelino'nun da kramp üzerinde bir durumu oldu. Ziyech'e dikkat ediyoruz çünkü üst üste maçlar oynuyor, süresini uzatarak gitmek istiyoruz. Şu an çok önemli bir sakatlığımız yok.

Şu an çok farklı bir puanda da olabilirdik. Gruptan çıkmış olarak konuşuyor olabilirdim. Gelen pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. Oyun olarak doğru gidiyoruz. Çok fazla da yeni oyuncu katıldı aramıza, mevcut düzen içinde takım olarak hep birlikte daha iyiye gitmeye başladık. Bundan sonraki hedefimiz son iki maçı kazanıp, gruptan çıkmak.

Galatasaray deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı

"YANLIŞ SEÇİMLER YAPTILAR"

Galatasaray'da girdiği pozisyonları gole çevirecek oyuncuların olduğunu dile getiren Buruk, "Bazen yanlış seçimler yaptılar bazen şut attılar. Daha iyisini yapacaklarını düşünüyorum önemli olan pozisyona girmek. Bayern Münih karşısında bu kadar net pozisyona giriyorsanız bunları atmalısınız atamazsanız maçı kaybediyorsunuz. Oyuncularımın genel performansı iyiydi. Bu maç olmadı bir sonraki maçta olacak" diye konuştu.

A grubunun diğer karşılaşmasında Kopenhag'ın Manchester Unitedi'i yenmesine de değinen genç teknik adam, "Ne olursa olsun iki takımı da yenmek için sahaya çıkacaktık yine kazanmak için sahaya çıkacağız. Sahamızda ManchesterUnited'i deplasmanda da Kopenhag'ı yenmek için sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakan 9 Kasım 2023 03:46

Güzel bu müsabakaya Okanın maçtan sonra ettiği küfür gölge düşürdü. Galatasarayı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...