Tgrt Haber

Okan Buruk Süper Kupa öncesi açıkladı! Icardi oynayacak mı?

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
28 Aralık 2023 21:46 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 21:48
Okan Buruk Süper Kupa öncesi açıkladı! Icardi oynayacak mı?
Okan Buruk,Mauro Icardi,Galatasaray

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ve kaptanı Fernando Muslera, Süper Kupa öncesi gerçekleştirilen basın toplantısına katıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yarın Fenerbahçe ile yapacakları Turkcell Süper Kupa maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"İki büyük takımın finali. Süper Kupa'yı kazanmak istiyoruz. Son maçtan sonra beklentinin daha yüksek olduğunu biliyoruz. İki takımın da futbol olarak daha üzerine çıktığı bir maç olsun. Burada Türkiye'yi temsil ediyoruz. Keşke burada da beraber oturabilseydik ama rakibimizin isteği böyle oldu."

“ICARDİ İÇİN KARARI YARIN VERECEĞİZ”

 "Hakim Ziyech'in ufak bir ağrısı vardı. Zorlamak istemedik. Icardi de antrenmana maskeyle çıktı. Bir kırığı var, maskeyle sahada yer almak istiyor. Kararı yarın vereceğiz. Maçta 2-3 farklı pozisyonda darbe aldı, burnunda da problem var."

"Icardi, 2-3 farklı darbe aldı. Hakemlerin de sahada oyuncuları koruması gerekiyor. Hakemlerin korumadığı yerde bu kırıkların oluşması normal. Hakemlere yapılan saldırıda hepimiz birleştik ve hep beraber onların yanında olduk. Onlar da oyuncuları korumak zorunda."

Okan Buruk Süper Kupa öncesi açıkladı! Icardi oynayacak mı?

FRED İŞLERİ DEĞİŞTİRECEKTİR

Okan Buruk: "Fred'in gelmesiyle işler değişecektir. İrfan da öyle bir oyuncu ama Fred daha mobil, daha gezen, daha bloklar arasında oynayabilen oyuncu. Farklılık getirecektir. Bizim için bu orta sahadaki boşluk zaman zaman avantaj olacaktır. Orta sahayı daha rahat geçebiliriz. Oyun daha çok değişecektir yarın."

İSMAİL KARTAL'IN "HIZIMIZI KESTİLER" İFADESİNİN SORULMASI ÜZERİNE OKAN BURUK:

"Ben de son maç için rakip devamlı hakeminde başındaydı diyebilirim. Ben Fenerbahçeli oyuncuların hepsine ve bütün hareketlerine saygı duyuyorum. Bizim oyuncularımıza da saygı duyulması gerekiyor. Çok üst düzey oyuncular ve orada en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Oyuncuları suçlamak yerine onlara sahip çıkmamız lazım. Biz bu baskıyı yarattığımızda onların oyun kaliteleri de geriye gidiyor. Yarın iki takım oyuncuları da iyi niyetle sahada olacaklar." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İsmet Bozoglan 28 Aralık 2023 22:30

Hayırlısı olsun. İyi oynayan kazansın.

Sonraki Haber Yükleniyor...