Tgrt Haber

Okan Buruk, Zaha'nın kadroda olmama sebebini açıkladı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
26 Nisan 2024 19:54 - Güncelleme : 26 Nisan 2024 19:56
Okan Buruk, Zaha'nın kadroda olmama sebebini açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk maç öncesinde Zaha'nın kadroda olmama nedenini açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın açılış karşılaşmasında Adana Demirspor ile Galatasaray Yeni Adana Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

işte Okan Buruk'un açıklamaları:

Zaha'nın çarşamba günü yapılan idmanda ağrıları oldu, perşembe günü antrenmana çıkamadı. Bugün bizimle beraber değil, ağrıları olduğu için onu İstanbul'da bıraktık.

Okan Buruk, Zaha'nın kadroda olmama sebebini açıkladı. - 1. Resim

"OYUN VE OYUNCU GÜCÜMÜZ ÖNEMLİ"

Adana Demirspor'a baktığınızda büyük bir değişim içerisine girdiler. Yeni yeni oturan bir takım. Ortada bir durumda ama iç saha performansı ve seyircisiyle bütünleşen bir takım. Zor bir maç bizi bekliyor. Moralli ve lider olarak buraya geldik. Oyun ve oyuncu gücümüz önemli. Bunu devam ettirmek istiyoruz.

2 hafta aynı 11'le devam ediyoruz. Amacımız kazanmak ve puan farkını yukarıya doğru çekebilmek. Kazanarak dönmek istiyoruz. Önemli olan kendi işimizi en doğru şekilde yapmak. Kazanarak buradan ayrılmak istiyoruz.

.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...