Tgrt Haber

Okan Buruk'tan oyunculara kritik uyarı: Dikkatli davranın

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 Şubat 2024 16:36 - Güncelleme : 18 Şubat 2024 16:38
Okan Buruk'tan oyunculara kritik uyarı: Dikkatli davranın
Galatasaray,Okan Buruk,,sakatlık

Süper Lig'de liderlik koltuğunu bırakmak istemeyen Galatasaray, MKE Ankaragücü maçı öncesi alarma geçti. Saha zemininin kötü olduğunu bilen Okan Buruk, futbolculara sakatlık riskine karşı uyarıda bulundu.

Fenerbahçe’nin Rizespor deplasmanında kazandığı hafta puan kaybetmek istemeyen Okan Buruk ve öğrencileri, bu akşam zorlu MKE Ankaragücü deplasmanına çıkıyor.

Galatasaray, 25 haftada sadece 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Sarı- kırmızılılar 52 gol atarken kalesinde ise sadece 14 gol gördü. Cimbom, maç eksiğiyle Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer aldı.

FUTBOLCULARA 'SAKATLIK' UYARISI 

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, zemini uzun süredir tartışma konusu olan Eryaman Stadı'nda yaşanabilecek sakatlık ihtimaline karşı futbolcularından dikkatli olmalarını istedi. 

Okan Buruk'tan oyunculara kritik uyarı: Dikkatli davranın - 1. Resim

Yoğun ve zorlu fikstürde oyuncu kaybetmek istemeyen Buruk'un, "Kötü bir zeminde oynayacağız. Elbette bu bahaneye sığınmadan çıkıp kazanmamız gerekiyor. Ligde şampiyonluğa ulaşmak için bu zorlu deplasmanda kayıp yaşamamalıyız. Hepinize ihtiyacım var ve sakatlık yaşanmaması için dikkatli davranın" dediği öğrenildi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...