Tgrt Haber
08 Ocak 2021 14:29

Ozan Tufan Leicester City yolunda

Transferde adı birçok Avrupa kulübü ile anılan Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ozan Tufan için ilk resmi hamle geldi.

Ozan Tufan Leicester City yolunda
ozan tufan,,hakan dede,

Bir dönem Sergen Yalçın'lı Alanyaspor'a kiralanan ve kariyeri bitme noktasına gelen Ozan Tufan müthiş bir çıkış yakaladı ve adeta küllerinden yeniden doğdu. Milli Takım ve Fenerbahçe'nin değişilmez ismi olan Ozan şimdi de Avrupa kulüplerinin gündeminde. Son iki sezonda sarı lacivertli forma altında müthiş bir çıkış yakalayan Fenerbahçe'nin takım kaptanlığını yapan Ozan Tufan, birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde adı ilk sıralarda yer alıyor.

TGRT Haber Spor Spikeri Hakan Dede'nin haberine göre, Leicester City, yıldız futbolcuyu hem Fenerbahçe'de hem de Milli Takım'da uzun süredir takip ediyordu. Leicester City'nin önceki gün transfer için ilk resmi adımı attığını aktardı. Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder gibi Türk yıldızlarını kadrosunda bulunduran Leicester City'e kulubünün Ozan Tufan'ı da alarak takımdaki Türk sayısını 3'e çıkarmak istediği öğrenildi. Milli futbolcumuz Ozan'ın da ilk hedefi Premier Lig takımlarından Leicester City olduğu gelen bilgiler arasında.

Ozan Tufan Leicester City yolunda

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...