Tgrt Haber

Pereira banko transfer istiyor! Son dakika transfer haberleri

20 Temmuz 2021 09:28
Pereira banko transfer istiyor! Son dakika transfer haberleri
fenerbahçe,transfer,pereira

Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira, transfer taleplerini net olarak dile getirdi. "Avrupa öncesi banko oyuncu bekliyorum" diyen Portekizli hoca yönetimden direkt 11 oynayacak isimler istedi.

Fenerbahçe camiasına verdiği şampiyonluk sözünü tutmakta kararlı olan Vitor Pereira, transfer taleplerini net olarak dile getirdi: Avrupa öncesi banko oyuncu bekliyorum

LİSTESİNİ HAZIRLADI

Topuk Yaylası'nda kalacaklara ve gideceklere karar veren Teknik Direktör Vitor Pereira, transfer beklentilerini de yönetimle paylaştı. Portekizli hoca yönetimden nokta atışı transferler istedi.

Kulübün içinde bulunduğu ekonomik şartların farkında olduğunu ifade eden Pereira "Neyle uğraştığımızı biliyorum. Bütün bunları göz önüne alarak bir liste hazırladım. Aldığımız oyuncular bizi ileriye taşımalı, takıma güç katmalı" diyerek banko isimler hedeflediğini söyledi

EN AZ ÜÇ TRANSFER

Rotasyon oyuncusuna ihtiyacı olmadığının altını çizen Vitor Pereira "Zaten geniş bir kadromuz var. Bundan sonra aramıza katılacak isimler, direkt ilk 11'de oynayacak kapasitede olmalı" dedi.

Transferlerin Avrupa Ligi ön eleme maçın kadar tamamlanmasını isteyen Portekizlinin raporunun ardından yönetim girişimlerini hızlandırdı. Sarı lacivertlilerin sağ bek, sol kanat ve golcü takviyeleri gerçekleştirmesi, gerekirse bir de orta saha alması bekleniyor.

SAMANDIRA'DA YAŞIYOR

Vitor Pereira ve ekibi, Samandıra'da tam zamanlı mesai yapıyor. Apar topar gerçekleşen transfer sonrası ayağının tozuyla Topuk Yaylası'nda giden Portekizli ve ekibi henüz eve çıkamadı. Pereira ve yardımcıları Samandıra'da konaklıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...