Tgrt Haber
30 Ağustos 2014 21:32

Prandelli, '7 yıl sonra kazanmayı başardık'

Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli açıklamalarda bulundu ve yedi yıl sonra bu sahada kazanmayı başardıklarını söyledi.

Prandelli, '7 yıl sonra kazanmayı başardık'
pramdelli,galatasaray,bursaspor maçı,

Yedi yıldır Bursaspor sahasında maç kazanamayan Galatasaray, Burak Yılmaz ve yeni transfer Olcan Adın'ın attığı golle deplasmandan 2-0'lık galibiyetle dönüyor. Teknik direktör Prandelli maçtan sonra yaptığı açıklamada, iki takımında kazanmak için elinden geleni yaptığını ancak kazanan tarafın kendileri olduğunu söyledi. İşte Prandalli'nin açıklamaları
"Dengeli bir maç oldu. Kazanma isteği olan iki takım vardı ama sonucunda biz kazandık. 7 yıl sonra da bu sahada kazanmayı başardık. muslera'da çok iyi kurtarışlar yaptı. Ama bugün psikolojik olarak iyi başlamamız gerekiyordu. En sevdiğim yanı da ikinci golü atmak için çok çaba sarfettik. Daha iyi olması için de çalışmaya devam ediyoruz.
Karakteri bol bir takıma sahibiz. Daha da büyümek için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bu konuda başarılı olduğumuz zaman ise daha farklı bir takım olacağız. Üç tane futbolcu bekliyoruz başkanımızdan ve gelecekler diye biliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...