Tgrt Haber

Rıdvan Dilmen gönlündeki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

09 Aralık 2021 00:11
Rıdvan Dilmen gönlündeki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
rıdvan dilmen,,cumhurbaşkanı,,seçim,,aday,

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu kez politik yorumlarıyla gündeme geldi. 2023 seçimleri öncesi rengini belli eden Dilmen, gönlündeki cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, katıldığı bir televizyon programında seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hayatındaki ilk oyunu Cumhuriyet Halk Partisi'ne verdiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "İlk oyumu CHP'ye atmıştım. O zaman Chp'nin başında Deniz Baykal vardı" ifadelerini kullandı. Son yerel seçimlerde ise İstanbul'da oyunu Binali Yıldırım'dan yana kullandığını belirten Dilmen, cumhurbaşkanlığı seçimi için de rengini açıkladı.

2023 SEÇİMLERİNDEKİ CUMHURBAŞKANI ADAYI

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Benim bir tane oyum var. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete devam ettiği sürece de oyumu ona atacağım. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsına oy atıyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...