Tgrt Haber
28 Ekim 2017 20:52

Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu!

Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısı iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere bitti.

Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu!
rıdvan dilmen,,penaltı,

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programından mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı noktalara değindi.
 
İşte Dilmen'in açıklamaları:
 
Her iki takım adına da maçta taktik, disiplin yok. Bu da çok pas ve pozisyon imkanı sağlıyor. İlk yarıda çok iyi kaleci performansı var Beşiktaş'ta. Muazzam iki şut çıkardı Fabri. İlk yarıda taktik disiplini olmayan, iki takımında beraberliğe razı hali var. 
 
'Ben penaltı diyorum'
 
Kritir bir pozisyon var. Ricardo Quaresma'nın pozisyonu penaltı. Hakemin olduğu açıdan penaltı olduğu belli oluyor. Normal, anormal açı bilmiyorum ama hakemin gördüğü açıdan bence penaltı.
 
'35'ten sonra oyun rus ruletine döndü'
 
Şampiyonlar Ligi' nde daha rahat oynuyorlar.Ligimizde ise 35'ten sonra oyun rus ruletine döndü. Alanya hücum yaparken Beşktaş'ta en az 4 oyuncuyu görmüyoruz. Rus ruletinin devam ediceğini düşünüyorum ve bence bu devam edecek. (Fanatik)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...