Tgrt Haber
14 Aralık 2023 18:56 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 19:20

Riva'da kritik toplantı! Ligin kaderi yarın belli olacak

Liglerin 19 Aralık'ta başlayacağını açıklayan TFF yarın hakem temsilcileriyle birlikte toplantı yapacak. Liglerin kadere ise bu toplantı sonrası belli olacak.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Riva'da kritik toplantı! Ligin kaderi yarın belli olacak
TFF,Mehmet Büyükekşi

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca maçın orta hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atmış, yere düşen Meler sahaya giren bazı kişiler tarafından tekmelenmişti

Yaşananların ardından ligler Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla süresiz olarak ertelenmişti. Dün TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından düzenlenen basın toplantısında bu hafta sonu oynanması planlanan 16. hafta karşılaşmalarının 10 Ocak'a ertelendiği, liglerin 19 Aralık Salı günü oynanacak olan Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmalarıyla başlayacağı açıklanmıştı.

RİVA'DA KRİTİK TOPLANTI

Radyospor'da Aygün Özipek'in canlı yayın konuğu olan eski hakem Deniz Ateş Bitnel yarın Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile hakemlerin temsilci olarak seçtiği bir heyetin bir araya geleceğini açıkladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...