Tgrt Haber
01 Mart 2015 17:05

Roberto Carlos'tan yenilgi itirafı

Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Roberto Carlos, maç sonu konuştu.

Roberto Carlos'tan yenilgi itirafı
roberto carlos, süper lig, başakşehir, akhisar,

Süper Toto Süper Lig'de sahasında İstanbul Başakşehir'e  2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Roberto Carlos, "Büyük  takımlara karşı kazandıktan sonra futbolcuların rahatlıkları benim için sürpriz  olmadı" dedi. Carlos, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, İstanbul  Başakşehir maça beraberlik için çıktığını fakat penaltıdan ve kendi kalelerine  attıkları golle maçı galibiyetle tamamladığını belirtti.  Karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini belirten Carlos, "İstanbul  Başakşehir, iyi defans yapan bir takım. Biz bu defansı geçemedik. Şimdi artık  önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor. Fenerbahçe maçından sonra iyi bir çalışma  yapmıştık. Kendimize güvenimiz çok artmıştı ama bugün gördük ki, çok iyi bir  takım değiliz. Bugünden sonra Kasımpaşa çalışmalarına başlayacağız. Özellikle  Türkiye'de bu çok normal bir şey. Büyük takımlara karşı kazandıktan sonra  futbolcuların rahatlıkları benim için sürpriz olmadı" diye konuştu.
 
Gazetecilerin saha zemini hakkındaki sorusu üzerine Carlos, stat  hakkında fazla konuşmak istemediğini belirterek "Fenerbahçe, Galatasaray,  Konya'nın sahasında güzel maçlar oynayabilirsiniz ama bu sahada zor oluyor.  Umarım sahayı en kısa zamanda bakıma alırlar ve zemini değiştirirler, stat imaj  için pek iyi değil" dedi.
 
İstanbul Başakşehir cephesi
 
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise deplasmanda  kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
Maçtan önceki oyun planlarını zaman zaman rakibe ya da sahaya göre  yaptıklarını kaydeden Avcı, zeminin şartlarını düşünerek fizik kalitesi yüksek,  düşen topların önemli olabileceği bir oyunu planladıklarını kaydetti.
 
Golü bulana kadar geçen bölümde oyunun kontrolünün kendilerinde  olduğunu vurgulayan Avcı, "Golden sonraki bölümde 77. dakikada ikinci golü bulana  kadar Akhisar bizim sahamızda oynayarak daha fazla alan verdi. Bloklarımız çok  sıkışık kaldı, bunu açmaya çalıştık. Özellikle Cenk'i oyuna aldıktan sonra geniş  alanları daha süratle oyuncular ile kullanabilmek istemiştik. Buna 77. dakikada  cevap geldi. 2-0 olduktan sonra oyun tamamen dengeli ve kontrollü oldu." diye  konuştu.
 
Şampiyonluk yarışı içinde ikinci 3'ün içinde yer bulmak ve Avrupa  Kupaları'na katılma planlarının bulunduğunu söyleyen Avcı, gelecek hafta  sahalarında karşılaşacakları Konya maçını kazanarak yarışın içinde olmaya devam  etmek istediklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...