Tgrt Haber
06 Ocak 2019 21:25

Rodrigues'ten Galatasaray'a veda

Arabistan ekiplerinden Al Ittihad'a imza atan Gary Rodrigues, Galatasaray'a teşekkür ederek veda etti.

Rodrigues'ten Galatasaray'a veda
gary rodrigues,galatasaray,al ittihad

Galatasaray'dan Al Ittihad'a transfer olan Garry Rodrigues, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak sarı- kırmızılılara veda etti.

Rodrigues paylaşımında "Çocukluk hayallerimi gerçekleştirmek için bana bu şansı veren Galatasaray kulübüne yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Rodrigues'ten Galatasaray'a veda

İŞTE GALATASARAY'IN TRANSFERDEN KAZANACAĞI PARA
Galatasaray’ın 28 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 10 milyon 250 bin dolar alacağı ve bir sonraki satışından da yüzde 20 pay sahibi olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılı ekip KAP’a konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Profesyonel futbolcumuz Garry Mendes Rodrigues’in transferi konusunda Al Ittihad Football Club ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Al Ittihad Football Club Şirketimize 10.250.000 Usd transfer bedeli ödeyecektir. Buna ek olarak Al Ittihad Football Club; 10.000.000 Usd üzerinde bonservis bedeli ile ileride oyuncunun satışını gerçekleştirirse, 10.000.000 Usd’nin üzerindeki rakamın %20’sini Şirketimize Ödeyecektir.”

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...