Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 10:48 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 11:02

Ronaldo'yu Messi korkusu sardı! Manchester United'dan ayrılmak istiyor

Manchester United'da kabus gibi bir sezon geçiren Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istemesi futbol dünyasında sansayson etkisi yaptı. Portekizli süper starın bu kararı, Şampiyonlar Ligi gol krallığı unvanını Messi'ye kaptırma telaşından kaynaklandığı iddia edildi. Şampiyonlar Ligi'nde 141 golle en çok gol atan futbolcu unvanını elinde bulunduran Portekizli, Messi'nin 16 gol önünde yer alıyor.

Ronaldo'yu Messi korkusu sardı! Manchester United'dan ayrılmak istiyor
Cristiano Ronaldo,Lionel Messi,Manchester United,Şampiyonlar Ligi

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Manhester United ile kariyerindeki en kötü dönemlerinden birini geçirdi. Başarısız sonuçlardan ve Şampiyonlar Ligi biletinin alınmamasının ardından Portekizli futbolcunun takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdiği ortaya çıktı.

Mirror'da yer alan habere göre ise Ronaldo'nun bu kararının arkasında Paris Saint Germain'in (PSG) yıldızı Lionel Messi ile unvan yarışı olduğu ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde attığı 141 golle en çok gol atan futbolcu unvanını elinde bulunduran Ronaldo'nun bunu kaptırmak istediği iddia edildi. Ayrıca, takımıyla Premier Lig'i 5'inci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecek olmanın hayal kırıklığını yaşayan Ronaldo'nun, 125 gollü Messi'nin 16 gol önünde bulunduğu hatırlatıldı.

BAŞKA BİR TAKIMI İSTİYOR

Ronaldo'nun Messi'ye zirveyi kaptırmak istemediği için önümüzdeki sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek güçlü bir takıma transfer olmak istediği belirtildi.

Öte yandan bir başka haberde de Portekizli yıldızın "Meydan okumayı sevdiğini" söyleyerek United'a geldiği hatırlatılırken "Ronaldo'nun bencil isteği, Şampiyonlar Ligi futboluna ve bireysel övgülere karşı doyumsuz iştahı açıkça daha büyük bir öncelik olduğundan, her şeye rağmen zorlukların üstesinden gelmek istemediğini kanıtlıyor" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...