Tgrt Haber

Rui Vitoria'dan açıklama: 'Beşiktaş hak etti'

24 Kasım 2016 04:55
Rui Vitoria'dan açıklama: 'Beşiktaş hak etti'
Vitoria, beşiktaş,

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile 3-3 berabere kalan Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria, ikinci yarıda buldukları pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarıda yakaladıkları 3-0'lık avantajı değerlendiremediklerini söyledi.

 Vitoria, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, fazla analiz  yapmaya gerek olmadığını vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsunuz. İlk  yarıda çok iyi oynadık ancak ikinci yarıda fırsatları değerlendiremedik. Beşiktaş  kendi stadında oynadı ve bu fırsatı iyi değerlendirdi. Böyle bir sonuç çıktı."  dedi.
 
Siyah-beyazlı takımın güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirten  Vitoria, rakiplerinin ikinci yarıda reaksiyon göstererek oyuna ortak olduğunu ve  hak ettiği sonucu elde ettiğini dile getirdi.
 
Beşiktaşlı taraftarları da değerlendiren Rui Vitoria, "Buradaki ortamı  biliyorduk. Beşiktaş'ın çok heyecanlı taraftarı var. Bu atmosferi herhangi bir  statta bulmak mümkün değil. Quaresma ve Aboubakar'ı kontrol etmemiz gerekiyordu  ancak son 30 dakikada kontrolü kaybettik." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...