Tgrt Haber
16 Aralık 2023 21:12 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 21:39

Sadettin Saran’dan Fenerbahçe başkan adaylığı kararı   

Fenerbahçe'de Ali Koç dönemi 2024 Mayıs ayında bitiyor. Peki sarı-lacivertlilerin yeni başkanı kim olacak? Sadettin Saran başkanlığı aday olacak mı? İşte Sadettin Saran’ın kararı…

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Sadettin Saran’dan Fenerbahçe başkan adaylığı kararı   
Fenerbahçe,saadettin saran,Ali Koç,seçim

Fenerbahçe camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Sadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığı için aday olup olmayacağı taraftarlar tarafından çok merak ediliyordu. Saran’ın Fenerbahçe başkan adaylığ için kararını verdi.

"ÖNCELİK FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLUĞU"

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Sadettin Saran, Ali Koç aday olmazsa aday olacak. Ali Koç aday olursa onu destekleyecek. Fenerbahçe, şampiyonluk potasındayken camiayı ve takımı seçim atmosferine sokmamak için uzun süredir bir şey konuşmuyor. Camiada, ‘Öncelik Fenerbahçe’nin şampiyonluğu, seçim sonra gelir’ düşüncesi hakim.

AZİZ YILDIRIM: "HİÇ KİMSE ÇIKMAZSA BEN ADAYIM"

Fenerbahçe'nin Eski Başkanı Aziz Yıldırım da geçtiğimiz aylarda başkanlık için, "Bu camia o kadar büyüktür ki, o büyüklüğünü hiç ummadığınız anda gösterir. Buradan söylüyorum Ali Bey. Ya kongre yap güvenoyu istiyorum diyerek, ya da bu konuyu kapat. Aday çıksın kongre yaparım jestlerinden kendini kurtar. Hem Fenerbahçe'yi hem de kendini küçültüyorsun. Ama buna devam edersen, aday çıkar. Çok rahat çıkar. Hiç kimse çıkmazsa ben adayım. Bu böyle biline. Camiayı zorlama. İnsanları da zorlama. Herkes haddini bilsin." demişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...