Tgrt Haber
05 May 2021 16:24

Şampiyonlar Ligi finali seyircili oynanacak

UEFA, 29 Mayıs 2021 tarihinde İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline seyirci alınacağını açıkladı.

Şampiyonlar Ligi finali seyircili oynanacak
şampiyonlar ligi,,final,,istanbul,,seyirci,,taraftar,

Avrupa'nın kulüpler bazındaki en prestijli organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nin finaline seyirci alınıp alınmayacağı konusu netleşti.

UEFA'dan seyirci kararı

Korona virüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacağı konuşulan Şampiyonlar Ligi finali için UEFA'dan son dakika açıklaması geldi. Buna göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki dev mücadeleye 25 bin taraftarın alınması kararlaştırıldı. Finale çıkan takımların her birine 4'er bin bilet verilecek.

Türk yetkililer de bir süredir gerekli önlemlerin alınacağının garantisini vererek finalin seyircili oynanması için çalışıyordu.

Manchester City'nin finaldeki rakibi belli oluyor

Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkan ilk takım Manchester City oldu. Fransız devi Paris Saint Germain'i eleyen İngiliz ekibi, 29 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'da oynanacak finale ilk bileti kapmıştı. Diğer finalist ise 1-1'in rövanşında bu akşam oynanacak Chelsea-Real Madrid maçıyla belli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...