Tgrt Haber
05 Haziran 2021 13:10

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi golü

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2020-2021 sezonunun en iyi golünü atan futbolcu açıklandı.

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi golü
porto,şampiyonlar ligi

Portekiz ekibi Porto'da forma giyen Mehdi Taremi’nin Chelsea'ye attığı röveşata golü, sezonun en iyisi seçildi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşım, 2020-2021 sezonunun en iyi 10 golünün belirlendiği duyuruldu.

PORTO’DAN TAREMI'NİN GOLÜ ZİRVEDE

Porto'da top oynayan Mehdi Taremi'nin, çeyrek final rövanş maçında İngiliz temsilcisi Chelsea'ye attığı müthiş röveşata golü, sezonun en iyisi olarak seçildi. Lionel Messi'nin PSG'ye uzaktan attığı gol ise 2'nci, Chelsea forması giyen Giroud'un İspanyol ekibi Atletico Madrid ağlarına yolladığı röveşata golü ise 3'üncü sırada kendine yer buldu.

TEMSİLCİMİZ BAŞAKŞEHİR'İN YEDİĞİ 2 GOL İLK 10'DA

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan sezon H Grubu'nda mücadele eden Türkiye temsilcisi Başakşehir'in kalesinde gördüğü 2 gol, sezonun en iyi 10 golü arasında yer aldı. Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Neymar'ın uzaktan  Başakşehir ağlarına attığı gol 4'üncü olurken,  Leipzig'in Angelino ile bulduğu gol, sezonun en iyi 9'uncu golü olarak açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...