Tgrt Haber

Seba için Bayan Voleybol'dan saygı duruşu

14 Ağustos 2014 17:51 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 14:47
Seba için Bayan Voleybol'dan saygı duruşu
Beşiktaş, Kadın Voleybol, Süleyman Seba, saygı duruşu,

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı teknik heyeti ve oyuncuları, gerçekleştirilen antrenman öncesinde, vefat eden kulübün onursal başkanı Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundu.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, voleybol takımı teknik heyet ve oyuncular, BJK İntegral Arena'daki idman öncesinde Seba için saygı duruşunda bulundu ve posteri önünde kendisini andı.

Siyah-beyazlı takım, antrenmana da siyah forma giyerek çıktı.

Antrenör Adnan Kıstak, Seba'nın ilk başkanlık yaptığı yıllarda sporcu olarak, daha sonra da antrenör olarak kendisinin Beşiktaş'a hizmet ettiğini belirterek, "İnsanlığı, spor adamlığı, centilmenliği ve dürüstlüğüyle bizlere hep örnek oldu ve yol gösterdi. Onun, bizlere ve Türk sporuna kattıkları anlatmakla bitmez. Daha uzun yıllar onun yaptıkları konuşulacak ve nesilden nesile örnek alınacaktır. Bu erken veda hepimizi derinden üzdü. Türkiye'nin, camiamızın ve sevenlerinin başı sağolsun. Allah, Süleyman Seba başkanımızın mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.

Futbol altyapı oyuncuları da andı

Siyah-beyazlı kulübün futbol altyapı oyuncuları ve çalıştırıcıları da efsane başkanlarını unutmadı.

Futbol altyapı takımları, Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde onursal başkan Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundu.

İkinci başkan ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi ile futbol altyapı ve tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay, futbol altyapı koordinatörü ve teknik direktör Emrah Bayraktar'ın da hazır bulunduğu anma töreninde 14, 15, 16, 17 ve 19 yaş altı futbol takımları teknik kadroları ile sporcuları yer aldı.

Siyah formaları ile anma törenine katılan genç futbolcular, Seba için saygı duruşunda bulundu.

Oyunculara hitaben konuşma yapan Çebi, rakiplerin çok saygı duyduğu bir camia olduklarını vurgulayarak, "Rakiplerimizin ikinci takımının Beşiktaş olduğunu biliyorsunuz. Bunu yapan kişinin Süleyman Seba olduğunu unutmayın" dedi.

Gazeteci Rıdvan Akar'ın yazdığı "Beşiktaş'ın Dervişi Süleyman Seba" isimli kitaptan bahseden Ahmet Nur Çebi, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Rıdvan Akar'ın Süleyman Seba ile ilgili kitabı var. Hepinize göndereceğim. Okumanızı istiyorum. Hem de çok çabuk okumanızı istiyorum. Onun kulübümüze, camiamıza verdiği önemli şeyler hangisi onları okuyun. Seba, kulübümüze çok şeyler verdi. Onun verdiği en önemli değerler; ilkeli, şerefli olmak, onurlu, mütevazı ve herkese saygılı olmaktır. Siz de büyüyeceksiniz. Diğer camialara karşı sevgili ve saygılı olun. Birbirinize tutkun olun, çünkü o böyle isterdi. Ona olan borcunuzu çok çalışarak ve başarılı olarak ödeyebilirsiniz. Eğer bu formaları giyiyorsanız ona borçlusunuz. Lütfen borcunuzu başarılı olarak ve çok çalışarak ödeyin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...