Tgrt Haber
06 Eylül 2019 21:18

Şenol Güneş: "Fatih hoca Türkiye’nin değeri, ceza almasını istemem"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in aldığı ceza ile ilgili olarak, "Fatih hoca Türkiye’nin değeri. Ceza almasını istemem. Almasına da üzülürüm. Hata yapmasını da istemem" dedi.

Şenol Güneş: "Fatih hoca Türkiye’nin değeri, ceza almasını istemem"
şenol güneş,,fatih terim,,pfdk,

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 5. maçında yarın Andorra ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı’nda Teknik Direktör Şenol Güneş, Beşiktaş Park’ta basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda PFDK kararları ile ilgili de konuşan Güneş, Fatih Terim ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: 

“Fatih hoca Türkiye’nin değeri”
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in aldığı ceza ile ilgili de düşüncelerini dile getiren Güneş, “Fatih hoca Türkiye’nin değeri. Ceza almasını istemem. Almasına da üzülürüm. Hata yapmasını da istemem. Federasyonun öyle bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Yapılan uygulamada en çok Galatasaray’a yaradı. Konuşma hakkı çıktı. Koca ülkenin konuştuğu konuya bak (Cezaların açıklandığı saat ile ilgili). Yapan kim yaptıysa hata yapmıştır. Onun da cevabı kolay hata yapan cezasını çeker. Kurumları, ülkeyi yok etmek ne demek. Sanki Galatasaray bunları neden yapıyor dedim, bana saldırdılar. Ben oynattığımda bana göre 2 tane Türk var. Statü olarak da ikisi de Türkiye’de Türk olarak oynuyor. Gökhan İnler ve Tolgay Arslan. Bunlar önemli değil. Ben Galatasaray 11 tane oyuncu oynattım demedim. Gönül ister ki fazla oyuncu alayım. Daha öncede aldım” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...