Tgrt Haber
20 Haziran 2021 22:15

Şenol Güneş istifa sorusuna cevap verdi

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, İsviçre’ye 3-1 mağlup olarak EURO 2020’ye veda edilen maç sonrası açıklamalarda bulundu

Şenol Güneş istifa sorusuna cevap verdi
A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş,MİLLİ TAKIM,,EURO 2020,,Şenol Güneş,

Türkiye EURO 2020’de erken havlu attı. A Grubu’ndaki İtalya, Galler ve İsviçre’ye mağlup olan A Milli Takımımız gruptan sıfır puan alarak turnuvaya veda etti. İsviçre mağlubiyeti sonrası kameralar karşısına geçen A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

İYİ SONUÇLAR BEKLİYORDUK

Turnuvaya erken veda ettikleri için üzgün olduklarını belirten Şenol Güneş, “Bu turnuva için uzun zamandır bekliyoruz. Herkesin milli takım etrafında kenetlendiği bir dönemde güzel bir futbol ve iyi sonuçlar bekliyorduk. Futbolumuzu ön plana çıkarıp gruptan çıkmak hayalimizdi. Gruptan goller atarak çıkmak isterken, bugün golü de zor bulduk, puan da alamadık” ifadelerini kullandı

TÜRK MİLLETİNİN BEKLENTİSİNE CEVAP VEREMEDİK

Genç bir takım oldukları belirten Şenol Güneş, tecrübe ile hataları düzelterek daha iyi bir futbol oynanacağına inandıkları söyledi. Güneş, “Oyuncuların üzüntüsünü görüyorum. İstediklerini yapamamalarının getirdiği ezilmişliği de biliyorum. Bu turnuva, çok daha istenmesi gereken bir turnuva. Bunu kullanamadık. Türk milletinin beklentisine cevap veremedik, altında ezildik” şeklinde konuştu.

ÖYLE BİR DÜŞÜNCEM YOK

İstifa edip etmeyeceğine ilişkin soruya cevap veren Güneş, “Bunun hesabı yapılır. Bu hesap yönetime veya kamuoyuna verilir. Ben yetkili olduğum için sorumlu olduğumu söylüyorum. Bu sorumluluğun karşılığı işi bırakıp kaçmak mıdır yoksa çalışmak mıdır, siz daha iyi bilirsiniz. Şu anda istifa edip etmeme gibi bir düşüncem yok” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...