Tgrt Haber
10 Haziran 2021 08:10

Şenol Güneş: İtalya favorilerden biri

İtalyan basınına EURO 2020 açılışındaki rakibimizi değerlendiren Güneş "İtalya, turnuvanın favorilerinden biri. Evlerinde oynuyorlar. Biz de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Şenol Güneş: İtalya favorilerden biri
şenol güneş,,italya türkiye,,euro 2020,

Çizme basınına EURO 2020’nin açılış maçında karşılaşacakları İtalya maçının havasını anlatan A Millî Takım’ın teknik direktörü Şenol Güneş, İtalya ile karşılaşacak olmanın ve açılış maçında bulunmanın heyecan verici olduğunu söyledi.

İTALYA FAVORİLERDEN BİRİ

A Millî Takım’ın teknik patronu, açılış maçını Avrupa Şampiyonası’nın favorilerinden biriyle oynayacağımızı belirtip “Biz kendi futbolumuzu ortaya koymak istiyoruz. Üç ihtimalli bir maç ama biz hesap yapmadan oynayacağız” dedi

SON DURUM NEDİR?

Euro 2020’de geri sayım başladı. Türkiye, turnuvanın açılış maçında yarın Roma’da İtalya ile oynayacak. Yarın akşam 10’daki maç öncesi A Milli Takım Almanya kampını da tamamladı. İtalyan basını sözü milli takımımızın teknik patronu Şenol Güneş’e verdi. Ay yıldızlı ekibin teknik patronu, Corriere dello Sport'a verdiği röportajda hedeflerimizi, son durumumuzu ve şampiyonayı değerlendirdi. Güneş, açılış maçında İtalya ile karşılaşacak olmanın heyecan verici olduğunu söyledi.

KEŞKE 2020’DE OLSAYDI

Göreve geldikten sonraki amacının iyi futboldan önce değerlerle dolu bir takım ve aile oluşturmak olduğunu belirten Şenol Güneş, “İyi bir ekip kurduk ve savunma anlamında Belçika ile en az gol yiyen takımlardan biri olduk” dedi. “İtiraf etmem gerekirse” diyen Güneş o dönemde çok formda olmalarına bağlayarak  “Bu şampiyonayı 2020'de oynamayı tercih ederdim” dedi. İtalya’nın dünya futbolunun en iyileri arasında olduğunu vurgulayan ve “Biz bu tip takımlara karşı kendi futbolumuzu ortaya koymak istiyoruz” diyen Güneş, “Herhangi bir hesap yapmadan oynayacağız. Heyecan verici olacak” dedi.

YENİ BİR TARİH YAZMA VAKTİ

EURO 2020’de yeni bir tarih yazmak isteyen ve Almanya’dan mutlu ve hazır bir şekilde ayrılan ay yıldızlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, futbolcuların imzalı formasıyla poz verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...