Tgrt Haber

Şenol Güneş'ten Beşiktaş açıklaması: Olursa öğrenirsiniz

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
25 Ekim 2022 16:36 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 16:48
Şenol Güneş'ten Beşiktaş açıklaması: Olursa öğrenirsiniz
Beşiktaş,Şenol Güneş

Hatayspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael istifaya çağrıldı. Süper Lig'de son 6 maçta 1 galibiyet alabilen Beşiktaş'ta teknik direktör koltuğu için Şenol Güneş ismi geçti. Tecrübeli teknik adamdan Beşiktaş açıklaması geldi.

Süper Lig'de son 6 maçta 1 galibiyet alabilen Beşiktaş'ta dün Hatayspor’dan alınan mağlubiyetle ortalık karıştı. Valerien Ismael yerine adı geçen ilk isim Şenol Güneş olurken, tecrübeli teknik adamdan açıklama geldi.

Şenol Güneş, "Bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Olursa öğrenirsiniz" dedi.

"2 GÜN İÇİNDE AYRILACAK"

A Spor muhabiri Sercan Dikme yaptığı açıklamada, "Valerien Ismael ile yolların ayrılmasını bekliyoruz. En geç 2 gün içerisinde yollar ayrılacak gibi. Valerien Ismael kendisi de istifayı düşünüyor. Akşama kadar bu durum beklenecek. İstifa etmezse Valerien Ismael'in tazminatı 300-325 bin Euro civarında." dedi.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...