Tgrt Haber
17 Nisan 2015 16:16

Sergen’li Sivasspor kupada kaybetmiyor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor’u penaltı atışlarıyla mağlup ederek yarı finale yükselen Medicana Sivasspor, Sergen Yalçın’la kaybetmiyor.

Sergen’li Sivasspor kupada kaybetmiyor
Medicana Sivasspor, Roberto Carlos, Sergen, sergen yalçın, Sivasspor

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos ile Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda oynadığı ilk iki maçta Gaziantepspor ve Tuzlaspor’a mağlup olan Medicana Sivasspor, takımın başına Sergen Yalçın’ın getirilmesinin ardından kupada çıktığı 7 maçtan sahadan yenilgisiz ayrıldı. Yalçın ile kupada çıktığı 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan Medicana Sivasspor bu karşılaşmalarda 16 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.
Kırmızı-beyazlı ekip bu süreçte Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u (2), Gaziantepspor’u ve Tuzlaspor’u mağlup ederek 12 puanla grubundan çıkmayı başardı. Son 16 turunda Trabzonspor ile eşleşen kırmızı-beyazlı ekip uzatmalarda rakibini 3-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.
Çeyrek finalde Kayserispor ile eşleşen Yiğidolar rakibiyle deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Rövanş maçının da normal ve uzatma süresinin 1-1 bitmesinin ardından, Medicana Sivasspor rakibini penaltı atışları sonucu 3-1 mağlup ederek kupada yarı finale yükselen taraf oldu.
Medicana Sivasspor yarı finalde ise Galatasaray ile eşleşti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...