Tgrt Haber
16 Mart 2014 16:57

Sivasspor Trabzonspor maçının özeti ve golleri

Sivasspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Trabzonspor, 4-0 kazandı

Sivasspor Trabzonspor maçının özeti ve golleri
Sivasspor Trabzonspor,Sivasspor Trabzonspor maçı,Sivasspor Trabzonspor maçının özeti ,maçı izle,Sivasspor Trabzonspor maçının özeti ve golleri,

Geçen hafta büyük sıkıntı yaşayan Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. İki takımın da tek hedefi yaralarını sarmak. Fenerbahçe maçı yarıda kalan ve olaylar nedeniyle 6 maç ceza alan Trabzonspor, 2. yarıdaki ilk deplasman galibiyetini isterken, Gençlerbirliği maçında 9 kişi kalan Sivasspor da önemli bir galibiyetle moral kazanmak amacında. Zorlu maçta 2 takımında önemli eksikleri var. Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, sakatlıkları bulunan Malouda, Bamba, Kadir ve Emre Güral ile birlikte, hafif sakatlıkları bulunan Colman ve Adrian’ı kadroya almadı. Sivasspor'da ise takımın 3 önemli ismi Da Costa, Cicinho ve Kadir Bekmezci cezalı durumda..
SİVASSPOR 0-4 TRABZONSPOR
MAÇTAN DAKİKALAR -İKİNCİ YARI
90' Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.
89' Hızlı gelişen atakta Zokora'nın pası ile sol çaprazda topla buluşan Paulo Henrique bekletmeden pasını altıpas alanının ön tarafına doğru gönderiyor ancak kaleci Korcan Çelikay, Janko'dan önce uzanarak topa sahip oluyor.
88' Ceza sahası sağ çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Cihan Özkara ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak bu noktada hiçbir arkadaşı bulunmuyor ve top sol taraftan taça çıkıyor.
85' Sivasspor cephesinde son oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Aydın Karabulut ve Aatif Chahechouhe oyundan alınırken yerlerine Cihan Özkara ve Pedro Oldoni oyuna dahil oluyor.
84' Sağ çaprazda topla buluşan Aatif Chahechouhe iki rakibinden sıyrılarak sert vuruyor ancak top sağ direğe çarparak oyun alanına geri geliyor.
81' Trabzonspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Olcan Adın oyundan alınırken yerine Marc Janko oyuna dahil oluyor.
77' Trabzonspor net bir fırsattan yararlanamadı. Hızlı gelişen atakta Olcan'ın uzun ara pası ile ceza sahası önünde topla buluşan Paulo Henrique ceza sahasına girer girmez yerden vuruyor ancak top kaleci Korcan Çelikay'dan geri geliyor.
75' Ceza yayı sağ çağrazının yaklaşık 7 metre gerisinden kullanılan serbest vuruşta Aydın Karabulut doğrundan kaleyi düşünüyor. Savunmadan seken topu kaleci Onur son anda yumrukları ile çeliyor.
72' Trabzonspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Yusuf Erdoğan oyundan alınırken yerine Şahin Aygüneş oyuna dahil oluyor.
71' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Aatif Chahechouhe ortasını ceza alanına doğru gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.
70' Sol taraftan Bosingwa'dan sıyrılarak son çizgiye inen Ziya kaleye yönelerek vuruşunu yapıyor ancak top Onur'dan dışarı gidiyor.
70' Sol kanattan gelişen atakta Ziya Erdal ortasını arka direğe gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.
68' Trabzonspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Alexandru Bourceanu oyundan alınırken yerine Soner Aydoğdu oyuna dahil oluyor.
66' Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
63' Orta alanın biraz ilerisinden kullanılan serbest vuruşta Aydın ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Ümit Kurt geriye doğru kafa vuruşunu yapıyor ancak top kaleci Onur'da kalıyor.
62' Ceza sahası sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Aydın Karabulut ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Burhan Eşer kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
60' Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken skordaki üstünlüğünü rakibine kaptıran Sivasspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
57' Trabzonspor'da Özer Hurmacı, gol sevincini abarttığı gerekçesi ile sarı kart görüyor.
56' GOOOLL!! Trabzonspor, Özer Hurmacı ile farkı dörde çıkartıyor. Sol kanattan gelişen atakta Henrique'nin ara pası ile sol çaprazdan ceza sahasına giren Özer kaleciyi geçerek topu filelere gönderiyor.
53' Rakip yarı alanda baskısını artıran Sivasspor kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
51' Ceza sahası yayının sağ çaprazında topla buluşan Adem Koçak bekletmeden kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
49' Bu kez Sivasspor gole çok yaklaştı. Savunma arkasına gönderilen uzun topa hareketlenen Aatif Chahechouhe topu savunmadan kurtararak kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Müsait pozisyonda golcü oyuncu vuruşunu yapıyor ancak kaleci Onur sol köşeye giden topa uzanarak müdahale ediyor.
46' Trabzonspor dördüncü gole çok yaklaştı. Paulo Henrique'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Yusuf'un vuruşunda top kaleciden geri geliyor. Devam eden pozisyonda Özer vuruşunu yapıyor ancak bu sefer top savunmada Ümit'den geri geliyor.
46' Müsabakanın ikinci yarısı Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
İLK YARI
45' İlk yarının son dakikalarında ev sahibi Sivasspor'un baskısı devam ediyor.
43' Sağ kanattan son çizgiye inen Aykut topu son anda oyunda tutarak ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Aatif Chahechouhe'dan önce savunmada Bosingwa araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
41' Sağ kanattan gelişen atakta Burhan rakiplerini oyundan düşürerek son çizgiden pasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktada topla buluşan Aatif Chahechouhe bekletmeden vuruyor ancak top Onur'dan geri geliyor.
41' Orta alan sağ kanadından gelişen atakta Olcan'ın pası ile Paulo Henrique kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

39' Sağ kanattan gelişen atakta Aykut Öztürk yerden ortasını ceza sahasına gönderiyor ancak top savunmadan geri geliyor.
37' Olcan'ın pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Özer bekletmeden vuruyor ancak top sağ kale direğine çarparak oyun alanını terk ediyor.
36' Ev sahibi Sivassporlu oyuncular kalelerinde gördükleri gollerden sonra orta alanda pozisyon üretmekte zorlanıyor.
33' Ceza sahası sol çizgisinin hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Aatif Chahechouhe doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Onur üst direğin hemen altına giden topu yumrukları ile çıkartıyor.
32' Trabzonspor'da Alexandru Bourceanu, rakibi Aykut Öztürk'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
31' GOOOLL!! Trabzonspor, Paulo Henrique ile farkı üçe çıkartıyor. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşundan sonra sol çaprazda topla buluşan Yusuf Erdoğan ortasını yerden altıpas çizgisinin önüne doğru gönderiyor. Bu noktada topla buluşan Paulo Henrique tek vuruşu ile topu kalenin sağ tarafından filelerle buluşturuyor.
30' Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken Sivasspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
29' Sivasspor'da Ümit Kurt kısa süreli sakatlık geçiriyor.
28' Aatif Chahechouhe'nun pası ile topla buluşan Hakan Arslan ceza sahası sağ çizgisi üzerinden yerden ortasını yapıyor ancak kaleci Onur Kıvrak uzanıyor ve topa sahip oluyor.
26' Sivasspor'da Burhan Eşer kısa süreli sakatlık geçiriyor.
25' Aatif Chahechouhe'un pası ile sağ çaprazdan ceza sahasına giren Burhan, Yusuf Erdoğan ile mücadelesinde yerde kalıyor ancak hakemin kararı devam.
23' Aydın'ın pasıyla ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Aatif Chahechouhe bekletmeden kaleyi düşünüyor ancak top savunmadan geri geliyor.
20' Buldukları golden sonra rakibin bozulan moralini fırsat bilen Trabzonspor kısa paslarla topu ayağında tutuyor.
18' GOOOLL!! Trabzonspor, Olcan'ın golü ile farkı ikiye çıkartıyor! Sağ kanattan ceza sahasına sokulan Olcan, takım arkadaşı Henrique ile duvar pası yaparak sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Olcan müsait pozisyonda sol ayağının içi ile vuruyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.
17' Sol kanattan gelişen atakta Özer'in ara pası ile ceza sahasına sokulan Yusuf savunmanın müdahalesi ile topu kaybediyor ancak pozisyonu takip eden Henrique doğrudan kaleyi düşünmek istiyor ancak savunma tekrar araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
16' Ev sahibi Sivasspor kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.
13' Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Olcan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
11' Sivasspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Altıncı dakikada sakatlanan Mehdi Taouil oyuna devam edemiyor ve yerine Aykut Öztürk oyuna dahil oluyor.
8' Oyunun bu bölümünde karşılıklı faullerle mücadele devam ediyor.
6' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Aydın'ın pasıyla topla buluşan Ziya bekletmeden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma topu kafa ile karşılıyor.
3' Sol kanattan gelişen atakta Aydın Karabulut'un pasında Aatif Chahechouhe topla buluşuyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.3' Sol kanattan gelişen atakta Aydın Karabulut'un pasında Aatif Chahechouhe topla buluşuyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.
2' GOOOLL!! Trabzonspor, Mustafa Yumlu'nun golü ile öne geçiyor. Ceza yayının sağ çaprazına yakın bir mesafeden kullanılan serbest vuruşta Olcan doğrudan kaleyi düşünüyor. Kaleci Korcan'dan dönen topu altıpas içerisinde Mustafa Yumlu tamamlayarak filelerle buluşturuyor.
1' Müsabaka Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
STAT: 4 Eylül
HAKEM: Cüneyt Çakır
SAAT: 16.00
SİVASSPOR: Korcan, Fatih, Navratil, Ümit, Ziya, Adem, Hakan, Burhan, Mehdi, Aydın, Aatif
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Carlos
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Zokora, Bourceanu, Olcan, Yusuf, Özer, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...