Tgrt Haber

Sivasspor'da Teknik Direktör Servet Çetin ile yollar ayrıldı!

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2023 18:36 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 18:40
Sivasspor'da Teknik Direktör Servet Çetin ile yollar ayrıldı!
Servet Çetin,Sivasspor,Süper Lig

Sivasspor’da Servet Çetin dönemi sona erdi. Bugün kulüp yönetimi ile yaptığı toplantıda Çetin'in devam etmek istemediği öğrenildi.

Bugün kulüp tesislerinde Sivasspor yönetiminin teknik direktör Servet Çetin ile yaptığı toplantı sonrası ayrılık kararı çıktı. Çetin, devam etmeme kararını yönetime bildirirken bu kararı da yönetim kabul etti.

İlk teknik direktörlük deneyimi Sivas'ta oldu

Antrenörlük kariyerinde ilk kez Sivasspor'da birinci adam olan Servet Çetin, Yiğidolar'ın başında 19 maça çıktı. 42 yaşındaki çalıştırıcı, 7 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet ile 1.42 puan ortalaması yakaladı.

Futbolculuk döneminin ardından Antalyaspor altyapısında antrenörlük kariyerine start veren Servet Çetin, Trabzonspor, Konyaspor ve Sivasspor'da yardımcı antrenörlük yaptı. Çetin, 26 Haziran'da Sivasspor'da teknik direktörlüğe getirildi. Genç hocanın Sivasspor'daki birinci adamlık serüveni 6 ay sürdü.

17 HAFTA SONUNDA LİGİN 10'UNCU SIRASINDALAR

Sivasspor, Trendyol Süper Lig'de geride kalan 17 haftada 5 galibiyet elde etti. Kırmızı-Beyazlılar 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 21 puan topladı. Sivas, ligin 10'uncu sırasında yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...