Tgrt Haber
19 Nisan 2024 18:04 - Güncelleme : 19 Nisan 2024 19:05

Beşiktaş'ın Ankaragücü maç kadrosunda değişiklik

Beşiktaş kulüp tarafından yapılan açıklamada Umut Meraş ve Emrecan Terzi'nin MKE Ankaragücü kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'ın Ankaragücü maç kadrosunda değişiklik

Beşiktaş'ın Ankaragücü maçı öncesi bir oyuncu daha kamp kadrosundan ayrıldı. Umut Meraş, maç kadrosundan çıkarılırken, Serkan Emrecan Terzi kadroya dahil edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada. "Futbolcumuz Umut Meraş, doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılan eşi Merve Meraş’ın yanında olmak için teknik heyetimizin bilgisi ve izni dahilinde takımımızın MKE Ankaragücü maçı için BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı kamptan ayrılmıştır. Umut Meraş’ın kamptan ayrılmasının ardından sol uyluk üst bölgesinde (adduktor) yüksek risk saptanan futbolcumuz Serkan Emrecan Terzi, kendisinin talebi, teknik ekibimizin de uygun görmesiyle MKE Ankaragücü maçının kadrosuna dahil olmuştur."

Detaylar geliyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...