Tgrt Haber

Son dakika! Faruk Koca'nın davası ertelendi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Şubat 2024 10:40 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 11:16
Son dakika! Faruk Koca'nın davası ertelendi!
Ankaragücü,Halil Umut Meler,dava,Faruk Koca

Son dakika haberi... MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın yargılandığı dava, 26 Haziran’a ertelendi.

Ankara'da bulunan Eryaman Stadı'nda oynanan ve 1-1'lik skorla sonuçlanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasının ardından Başkent ekibinin eski başkanı Faruk Koca sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Meler'e yapılan saldırı sonrasında aralarında Faruk Koca'nın da olduğu üç kişi tutuklanırken Meler ise hastaneye kaldırılmıştı.

Ankaragücü ile Rizespor arasından oynanan Süper Lig karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştiren Ankaragücü'nün Eski Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu tutuksuz 4 sanığın yargılandığı davada yeni bir karar çıktı.

DAVA ERTELENDİ

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda hakem Halil Umut Meler'e saldıran, aralarında eski Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın da bulunduğu tutuksuz 4 sanığın yargılandığı dava, Adli Tıp Kurumu raporunun gelmemesi nedeniyle 26 Haziran’a ertelendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...