Tgrt Haber

Stefan Kuntz telefon bekliyor

15 Eylül 2021 07:17
Stefan Kuntz telefon bekliyor
Stefan Kuntz,TFF

Alman Ümit Milli Takımı’nı çalıştıran Kuntz, menajeri Kosicke ile birlikte İstanbul’a gelip uzun süreli sözleşme istedi. TFF, Rangnick, Valverde ve Shevchenko’dan gelecek cevaplara göre son kararını verecek.

Şenol Güneş ile yolların ayrılmasından sonra ay yıldızlı takımı emanet edecek teknik direktör arayışlarına başlayan TFF yönetimi milli takımların başına geçen Hamit Altıntop’un teklifiyle Alman teknik direktör Stefan Kuntz’u Türkiye’ye çağırdı. Menajeri Kosicke ile birlikte İstanbul’a geldi. Kuntz, yapılan görüşmede görevi kabul etmeye hazır olduğu iletirken uzun süreli sözleşme istedi. Düşük bir ücret karşılığında çalışmayı kabul eden Kuntz’a “Biz seni ararız” denildi. Alman teknik adam görüşme sonrası ülkesine döndü. 

“SOSYAL MEDYASINDAN AÇIKLAMA YAPTI”

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türk yetkililerle görüştüğünü belirten Kuntz, bir anlaşmanın henüz gerçekleşmediğinin altını çizdi. Alman teknik adam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TFF'nin davetlisi olarak İstanbul'daydım ancak şu an için bir anlaşma haberi yok." ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUĞU VAR

30 Ekim 1962 doğumlu olan Kuntz, Almanya U21 Milli Takımı’yla 2017 ve 2021’de Avrupa Şampiyonu oldu. Kuntz, futbolcu olarak milli formayı giydiği dönemde de Almanya ile EURO 1996’da şampiyonluk yaşadı. 

MARŞI EZBERE BİLİYOR

Stefan Kuntz, Beşiktaş forması giyerken İstiklal Marşı’nı söyleyerek taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Alman teknik adam “Her maçtan önce İstiklal Marşı’nın söylendiğini fark ettim. Arkadaşlarıma eşlik edebilmek için Türk Milli Marşı’nın ilk satırlarını ezberledim” diyerek o günleri anlatmıştı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...