Tgrt Haber

Süper Kupa'nın yeni tarihini Şanlıurfaspor başkanı açıkladı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
20 Mart 2024 19:07 - Güncelleme : 20 Mart 2024 19:11
Süper Kupa'nın yeni tarihini Şanlıurfaspor başkanı açıkladı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finalinin tarihi değiştiği iddia edildi. Şanlıurfaspor başkanından açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının ertelenmesi tekrardan gündemde. 

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Haşim İzol, önemli bir futbol etkinliğinin tarihinde beklenen değişikliği duyurdu. Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Süper Kupa maçının, önceden belirlenen 7 Nisan Pazar gününden bir gün öncesine, 6 Nisan Cumartesi'ye alınmasının beklendiğini ifade etti.

Süper Kupa'nın yeni tarihini Şanlıurfaspor başkanı açıkladı - 1. Resim

SÜPER KUAPA'NIN TARİHİ ERKENE ALINIYOR

Radyospor'a özel açıklamalarda bulunan İzol, aldıkları son bilgilere göre, Süper Kupa mücadelesinin yeni tarihinde gerçekleşmesinin olası olduğunu belirtti. Başkan İzol, "Aldığımız son bilgilere göre, Süper Kupa'nın 7 Nisan Pazar günü yerine 6 Nisan Cumartesi günü düzenlenmesi yüksek ihtimal" şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...